Meillä juhlittiin viime viikolla keskimmäisen 3-vuotissynttäreitä. Meillä on miehen kanssa mukava työjako - mies leipoo ja minä koristelen. Päivänsankari toivoi muumikakkua. Jätin marsipaanimuumien taiteilun taitavammille ja laitoin kakun koristeeksi muumilelun.

Tällainen laiskan äidin muumikakku kelpasi neitokaiselle oikein hyvin, varsinkin kun sitä sai itse koristella karkeilla ja nompparelleilla. 

Ihanien kinuskineliöiden ohje on täältä.

Suolapaloina oli patonkia ja jauhelihaherkkuhyrriä.

Teimme lasten kanssa myös keksitikkareita muffinssien koristeeksi. Tavallisen kauratäytekeksin väliin "liimattiin" varrastikun puolikas sulatetulla suklaalla. Sitten keksi koristeltiin sulalla suklaalla ja nomparelleilla. Helppoa, hauskaa ja ihan hirveän sotkuista puuhaa.

Esikoisen ensimmäinen kouluvuosi on nyt takanapäin. Tällainen kurrelauma löytyi repusta viimeiselä viikolla. Ihania mulkosilmiä!

Itse olen järjestellyt isoäidin neliöitä ja aloittanut virkkaamaan niitä yhteen. Kyllä se torkkupeitto pikkuhiljaa valmistuu! Jämäkuu mennä vilahti ohi, sain käytettyä 575 grammaa jämälankoja. Olen yllättynyt näinkin suuresta kulutuksesta, vaikka en todellakaan kolkuttele leikkimielisen grammakilpailun kärkisijoja. Pääsin omaan tavoitteeseeni, eli sain ainakin yhden valmiin työn viikkoa kohti. 

Hyvää kesän alkua! Mukavaa kun kävit, ja ihanaa jos jätät kommentin!