Mies on meidän perheessä innokkaampi leipuri kuin minä, mutta kakkujen koristelu on kivaa. Tutuissa ja kavereissa on niin loistavia kakun tekijöitä, ettei tällaista melkein kehtaa esitellä, mutta esittelenpä silti! :)

Tässä siis kuopuksen 2-vuotissynttärikakku. Barbapapahan se siinä on muuttanut muotoaan pyöreäksi. Tein kädetkin, kun marsipaania jäi ylimääräistä mutta niistä tuli niin huonot, että laitoin kukkia päälle. 

Päivänsankarin mielestä parasta oli coctail-tikut, jotka oli pistelty cantaloupe-meloniin siilin piikeiksi. 6-vuotiaasta oli kiva tehdä näitä tikkuja, kuopus keskittyi syömiseen.

Molemmat lapset yhdessä saivat koristella porkkanapiirakan. Ja kylläpä niitä koristeita tulikin paljon! Osa meni kyllä parempiin suihin...

Kakun teosta jäi yli vähän marsipaania, josta päätin muotoilla koristeita tuleviin kakkuihin. Muistelin lukeneeni jostain, että marsipaanikoristeet voi pakastaa, mutta nyt en kyllä pikaisella googlettamisella löytänyt sellaista tietoa... Ehkä katsomme sitten seuraavan kakun teon aikaan, ovatko koristeet kärsineet pakastamisesta.

Minä muovailin possun ja esikoinen teki koiran.

Ja sitten muovautui vielä vauva.