Tänä vuonna meillä on tehty erityispaljon joulukortteja. Kohta voidaan varmaan lähettää kaikille kaksin kappalein joulutervehdyksiä.

2,5-vuotias teki nämä kerhossa. Vasemmallahan on tonttuja, jos joku ei tunnista, oikealla taas enkeli.

Paula-äiti teki pinon tällaisia joulukuusikortteja. Päällystin kartonkia erilaisilla vihreän sävyisillä papereillla ja leikkelin kolmioita joulukuusiksi. Näitä syntyi nopeasti paljon.

Tässä toinen malli, joita tuli tehtyä liukuhihnalla. Minulla on n. 400 käyttämätöntä viilipurkin kantta, joista leikkelin ympyröitä. Värilliselle puolelle piirsin pieniä kuvioita sopivan tylsällä lyijykynällä, niin että ne näkyvät koholla hopeisella puolella. Näitähän voi toki tehdä myös käytetyistä, pestyistä viilipurkin kansista, jos kaikkien tädit eivät työskentele meijerissä ;)

Yritin kiireessä ostaa Tiimarista sellaista kohojauhetta, joilla embossataan leimakuvia (olikohan nyt termit oikein, en ole hirveän perehtynyt leimailuun.) Kotona huomasinkin, että jauhepaketissa luki kimalle. No eipäs siinä mitään, kun alettiin lasten kanssa laitella "kimalletta" kortteihin, niin eihän se kimaltanut yhtään, vaan syntyi tuollainen samettimainen pinta! Nämä jauheet oli nimeltään Fuzzy fun flock, paketissa oli viittä eri väriä. Tämä kortti on 7-vuotiaan tekemä. Sydän on kaksipuoleisesta tarrasta leikattu ja päällä on sitä jauhetta. Lumihiutaleet on liimaputkilolla tehtyjä laikkuja, joissa on päällä valkoista fuzzyä.