Kun perustin tämän blogin viime maaliskuussa, muokkasin yksinkertaisen pohjan jostain valmiista mallista ja tekaisin äkkiä kuvan yläpalkkiin. Ajattelin muokata ne hienommaksi "sitten joskus." Eihän siihen mennytkään edes vuotta, hienoa työtä Paula! Nyt jokin aika sitten lisäämäni Google-käyttäjäraati -laatikkokin istuu paremmin paikallensa. Siellä onkin jo yksi lukija, vilkutukset Ailalle! Tiedän, etttä minulla on muitakin säännöllisiä ja satunnaisia lukijoita - mukavaa kun käytte ja varsinkin kommentit ilahduttavat aina. 

Aloitin blogin vähän niin kuin itselle muistikirjaksi, että mitä kaikkea sitä onkaan tullut piiperrettyä. Mukavasti täältä löytääkin esimerkiksi omat vanhat neuletyönsä puikkokokoineen. Olen myös blogin myötä innostunut osallistumaan erilaisiin askarteluhaasteisiin. Olen listannut niitä tuohon oikeaan sivupalkkiin. Lisäilen linkkejä sitten kun muistan, varmaan joskus tässä vuoden sisään... Olen löytänyt kommenttien ja haasteiden kautta valtavasti ihania blogeja, joita seuraan syötteenlukijan avulla. 

Jos haluat, niin kerropa mitä tykkäät uudesta ulkoasusta? Tai mitä muuta tulee mieleen näin tammikuun alun talvipäivänä? Askartelun ja käsityön iloa kaikille!