Olen aiemminkin harrastanut digi/hybridiskräppäystä, eli muokannut valokuvia tietokoneella tai tehnyt erilaisia kuvakollaaseja ja yhdistänyt niihin sitten paperia ja muita koristeita. Vastikään törmäsin jossain blogissa digiskräppäilyyn - tämä taiteilija oli ostanut netistä digitaalisia skräppäyspapereita ja -koristeita ja käyttänyt niitä töissään. Pikaisella googletuksella löysin hämmentävän paljon sivustoja, jotka myyvät digiskräppäystuotteita. Pakkohan niitä oli testata. En vielä innostunut investoimaan rahojani pikseleihin, mutta latasin pari ilmaista näytepakettia ja vietin pari tuntia koneen äärellä. 

Tässä kuopus isin sylissä. Naamat sutattu, mutta miehelläni on tässä maailman herttaisin ilme ja tyttö taas näyttää mahdollisimman kiukkuiselta.

Meidän nuorimmaisen "viralliset" 2-vuotiskuvat saatiin nyt hienosti skräppäiltyä talteen. Tulostin jo sivut ja varmaan liimaan ne 30x30 cm kartongeille, että sopivat typyn albumiin. Ja sittenhän ollaankin taas hybridiskräppäilyn puolella.

p.s. Odotan innokkaana pakettia extrafilmiltä, tilasin nimittäin sieltä neljä erilaista valokuvakirjaa. Eräänlaista digiskräppäystä sekin!